Skrotpræmie - Vi er Statsautoriseret motorkontor

Skrotpræmie

     
Skal bilen skrottes?
Ring eller udfyld vores online formular og vi kontakter dig hurtigt med svar
  Skal bilen afhentes?
Vi afhenter gerne din bil og afregner skrotpræmien kontant på stedet. Ring eller skriv til os
 
Kontant skrotpræmie
Hos os får du en god og kontant skrotpræmie for din bil. Ring eller skriv til os, for mere information
  Udfyld formularen
Tryk herunder og udfyld vores online formular og vi vender hurtigt tilbage med svar til dig

 

Ring for information på 22252183 & 36451616

 

Ring og få en god skrotpræmie Skrotbiler Købes: høj Skrotpræmie

 

Hos skrotbilsafhentning.dk har vi landets bedste skrotpræmie alle typer biler købes fra mindst 2000.kr og op til 5000.kr og Vi udbetaler Danmarks højeste Skrotpræmie for din Skrotbil. Alt har interesse.Vi køber skrotbiler, brugte biler, varevogne, skadede biler, firehjulstrækkere, 4x4. samtidig er vi den eneste skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde nummerpladen på dit køretøj.Har du været ude for et Uheld, eller kørt i stykker. Kommer vi gerne og afhenter skrotbilen på uheldsstedet, og sparer dig for en unødvendig ekstra kørsel. Ring nu på tlf.36451616 vi sørge for afmelding af din skrotbil til motorkontoret. Og når bilen er afmeldt skal du ikke foretage dig mere. Afmelding til forsikring og Statens Bilinspektion sker på Automatisk så du ville får din penge tilbage af dem 

 

 

Afhentning af skrotbil det er os der har gjort din skrotbil penge værd 


Vi afhenter gerne din skrotbil på hele Sjælland og samtidig får du kontant afregning af skrotpræmie. Ring til os idag på 36451616 eller 22252183 for nærmere aftale om afhentning og skrotpræmie. Vi har autotransportere som kan komme og afhente din bil. Vi kan afhente den direkte på Stedet således du ikke behøver at får hjælp af andre. Vi henter den direkte det sted du får motorstop eller haveri eller forulykker og hvis du har et Autohjælp abonnement på Autohjælp hos FALCK eller Dansk Autohjælp elle Rednings Ringen eller lignende. Kan du evt. Ringe til dem Og få din bil transporteret ud til os. Så kan du komme forbi os med registrerings attest og får Skrotpræmie kontant i hånden og kvittering på den af afmeldt af skat. Af os med det sammen mens du venter. Ring nu og få kontant udbetaling for din brugte bil i dag. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular, derefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et bud på din bil.
 

 

Fast pris på syn vi er ikke som de andre husk det 


Er du i tvivl om hvorvidt din bil skal skrottes eller om den skal omsynes er du meget velkommen til at kontakte os.Vi giver en fast pris på at få synet din bil  hvis du ønsker det. Så kan du ring til os nu på tlf. 36451616 og kom forbi vores værksted i Hvidovre og så kan vi se hvad vi kan tilbyde dig. Sælg ikke før du har snakket med os. Vi har ingen skjulte miljøafgift gebyr og når vi kommer med et bud på din bil, vil dette altid være et realt bud. Vi betaler altid Kontant for din skrotbil og Afmelding af nummer plader og forsikring er med i vores service når vi udbetaler skrotpræmien for din skrotbil.


Copyright © Skrobilafhentning.net - God skrotpræmie konya web tasarım firmaları